Aanbod kavels Den Haag

Zoekt u een kavel in Den Haag? Zoekt u levendigheid, natuur en rust of juist een woon-werkomgeving? Het aanbod aan kavels is veelzijdig. Dat geldt voor de grootte, de prijs en de ligging. De gemeente Den Haag brengt regelmatig kavels in de verkoop.

Wat is er nu te koop

De verkoop van kavels in Deelplan 20 is gestart. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie op 'Kavels Ypenburg deelplan 20'.

Kavels in optie

Op 9 juni 2017 is de inschrijving gesloten voor de kavels aan de Cannenburglaan. Deze 12 kavels zijn te koop met een financieringsregeling voor starters op de koopwoningenmarkt. Meer informatie over deze kavels vindt u op de pagina Kavels Cannenburglaan.

De inschrijving voor bouwgroepen voor de kavels aan de Goudsmidsgaarde is gesloten. Voor deelname aan de bouwgroepen, neem contact op met de Kavelwinkel.

Start verkoop nieuwe locaties

De volgende locaties gaan ook in 2017 in de verkoop:

  De volgende locatie gaat begin 2018 in verkoop:

  Verkocht/Gerealiseerd

  De Kavelwinkel van de gemeente Den Haag is in 2012 gestart. Sindsdien zijn al honderden kavels en klushuizen verkocht aan particulieren, ondernemers en ontwikkelaars. De onderstaande locaties met kavels (gerangschikt per stadsdeel) staan volledig in optie, zijn verkocht of zelfs al opgeleverd en bewoond.

  Centrum

  Escamp

  Laak

  Leidschenveen-Ypenburg

  Loosduinen

  Segbroek

  Haagse Hout