Aanbod kavels Den Haag

Zoekt u een kavel in Den Haag? Zoekt u levendigheid, natuur en rust of juist een woon-werkomgeving? Het aanbod aan kavels is veelzijdig. Dat geldt voor de grootte, de prijs en de ligging. De gemeente Den Haag brengt regelmatig kavels in de verkoop.

  De verkoop van de volgende locaties staat gepland eind 2018:

  • Kavels Binckhorst Trekvlietzone (verkoop van individuele kavels en kavels voor bouwgroepen).
  • Kavels Petroleumhaven-Oost (verkoop van individuele kavels voor woonwerk-woningen, appartementencomplex voor ongeveer 30-35 starters op de koop-woningmarkt en een appartementencomplex voor een bouwgroep).

  Wat is er nu te koop

  De verkoop van de kavels in Deelplan 20 is gestart. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie op 'Kavels Ypenburg deelplan 20'.

  Kavels in optie

  29 november 2017 is de eerste lichting kavels - type I en J - in Petroleumhaven in verkoop gegaan. Kijk voor het actuele aanbod op de pagina Kavels Petroleumhaven.

  8 november 2017 was de inschrijving voor de kavels aan het Schapenatjesduin. Kijk voor het actuele aanbod op de pagina Kavels Schapenatjesduin.

  31 oktober 2017 was de inschrijving voor de kavels aan de Boomaweg fase 2B. Kijk voor het actuele aanbod op de pagina Boomaweg fase 2B.

  Op 9 juni 2017 is de inschrijving gesloten voor de kavels aan de Cannenburglaan. Deze 12 kavels zijn te koop met een financieringsregeling voor starters op de koopwoningenmarkt. Meer informatie over deze kavels vindt u op de pagina Kavels Cannenburglaan.

   Verkocht/Gerealiseerd

   De Kavelwinkel van de gemeente Den Haag is in 2012 gestart. Sindsdien zijn al honderden kavels en klushuizen verkocht aan particulieren, ondernemers en ontwikkelaars. De onderstaande locaties met kavels (gerangschikt per stadsdeel) staan volledig in optie, zijn verkocht of zelfs al opgeleverd en bewoond.

   Centrum

   Escamp

   Laak

   Leidschenveen-Ypenburg

   Loosduinen

   Segbroek

   Haagse Hout