Nieuwe kavels te koop aan de Boomaweg (fase 2B)

Buitengewoon vrij wonen aan de Boomaweg. De 7 kavels bieden alle ruimte voor de bouw van een vrijstaande woning. De locatie ligt midden in het groen, naast recreatiegebied Madestein en dichtbij het strand. Maar toch dichtbij alle stadse voorzieningen. Alle kavels zijn verkocht.

Boomaweg fase 2B
Boomaweg fase 2B

Aan de Boomaweg woont u in een groene omgeving, fietst u binnen 10 minuten naar het
strand en rijdt u in een kwartier naar het centrum. Recreatiegebied Madestein ligt op
wandelafstand en ook landgoed Ockenburgh en recreatiegebied De Uithof liggen dichtbij.
Het vele groen, de ruimte, de rust, het strand en de vele mogelijkheden voor recreatie en
sport geven wonen in deze wijk een continu vakantiegevoel. Kinderen kunnen er rustig en
veilig buiten spelen en zich naar hartenlust uitleven in de rijke natuur met zelfs een speciale
natuurspeelplaats.

De eerste fase (2A) is inmiddels verkocht en bestaat uit 6 kavels voor de bouw van een vrijstaande woningen. Deze woning bestaan uit 2 bouwlagen met een kap of kapverdieping met 2 of meer hellende dakschilden.

Boomaweg Fase 2B

De tweede fase (2B) bestaat uit 7 kavels voor de bouw van een vrijstaande woning. Deze woning bestaat uit maximaal 2 bouwlagen met een kap of kapverdieping met 2 of meer hellende dakschilden. U kunt ook een woning bouwen van 3 bouwlagen met een plat dak. De koper parkeert zijn auto(‘s) op eigen terrein.

Aanbod kavels fase 2B

Aanbod kavels fase 2B
Kavelnummer Oppervlakte kavel in m2 Prijs in euro Woningtype Kavelpaspoort
VB07 333 Verkocht Vrijstaand Boomaweg VB07
VB08 333 Verkocht Vrijstaand Boomaweg VB08
VB09 333 Verkocht Vrijstaand Boomaweg VB09
VB10 333 Verkocht Vrijstaand Boomaweg VB10
VB11 333 Verkocht Vrijstaand Boomaweg VB11
VB12 333 Verkocht Vrijstaand Boomaweg VB12
VB13 319 Verkocht Vrijstaand Boomaweg VB13

Aantrekkelijke prijzen, weinig bouwregels, welstandsvrij en veel mogelijkheden

Voor iedere bouwkavel is een kavelpaspoort opgesteld met eisen waaraan de woning moet voldoen. Hierin staat bijvoorbeeld het bouwvlak, aantal bouwlagen en maatvoering. De verdere invulling staat vrij; er is geen welstandstoezicht. Als koper maakt u zelf een ontwerp, vraagt u een vergunning aan en gaat u daarna individueel met een aannemer aan de slag met bouwen. Als koper staat u er niet alleen voor. Een koperscoach wordt per locatie aangesteld en helpt u met de gemeentegerelateerde zaken.

Overige woningbouwontwikkelingen

In december 2014 is de gemeente namens Vroondaal gestart met de verkoop van kavels; aan de Boomaweg aan particulieren (fase 1). De eerste woningen zijn inmiddels al bewoond, een aantal is nog in aanbouw.

Start verkoop

Op dinsdag 31 oktober 2017 is de verkoop gestart. In de kolom hierboven bij 'Prijs in euro' ziet u de status van de kavel. Dit kan zijn Optie, dan is er een optie op genomen en heeft de optant 12 weken de tijd om een definitieve beslissing te nemen. Dit kan ook zijn Reservering, dan is de grond gereserveerd voor de koper. De koper heeft dan al 10% van de kavelprijs aanbetaald. De kans dat de kavel alsnog op de markt komt is dan beperkt. Er kan ook Verkocht staan. In dat geval is de kavel reeds verkocht en gaat de koper zijn eigen huis bouwen.

Wanneer er een prijs staat, is de kavel nog vrij en kunt u een optie nemen. Dit kan in de Kavelwinkel en kost u €300.

Meer informatie over kavels en klushuizen

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in het aanbod van kavels en klushuizen van de gemeente Den Haag? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Kavels en Klushuizen