Kavels Boomaweg fase 1

De kavels aan de Boomaweg bieden alle ruimte voor de bouw van een vrijstaande-, hoek- of tussenwoning. Een locatie midden in het groen, naast recreatiegebied Madestein en dichtbij het strand. Maar toch dichtbij alle stadse voorzieningen. Alle kavels op deze locatie zijn verkocht.

Informatie, prijzen en locatiesheet


Prijzen kavels en paspoort Boomaweg

Buitengewoon vrij wonen

Aan de Boomaweg woont u in een groene omgeving, fietst u binnen 10 minuten naar het
strand en rijdt u in een kwartier naar het centrum. Recreatiegebied Madestein ligt op
wandelafstand en ook landgoed Ockenburgh en recreatiegebied De Uithof liggen dichtbij.
Het vele groen, de ruimte, de rust, het strand en de vele mogelijkheden voor recreatie en
sport geven wonen in deze wijk een continu vakantiegevoel. Kinderen kunnen er rustig en
veilig buiten spelen en zich naar hartenlust uitleven in de rijke natuur met zelfs een speciale
natuurspeelplaats.

In de directe omgeving van Vroondaal zijn veel voorzieningen aanwezig. Scholen, kinderopvang, sportclubs en voorzieningen op het gebied van gezondheid zijn allemaal in de buurt. De Boomaweg is de ideale stek voor gezinnen en stellen die ‘in de drukte van alledag’ een plek zoeken om in alle rust te wonen. Maar wel met de voorzieningen en levendigheid van de stad in de buurt.

Impressie Boomaweg
Impressie Boomaweg


Aantrekkelijke prijzen, weinig bouwregels, welstandsvrij en veel mogelijkheden

Op de kavel kunt u naar eigen keuze een vrijstaande woning, hoek- of tussenwoning bouwen. Ook de breedte van uw woning bepaalt u zelf. Medium, large of extra-large, aan u de keus. Spannend, want pas nadat u en de andere kopers een keuze hebben gemaakt, blijkt de exacte indeling van de locatie. Er geldt een maximum van 6 geschakelde woningen per blok. Kopers van een hoekwoning en van een vrijstaande woning nemen aan de vrije zijde(n) minimaal 4 extra stroken af.

Luchtfoto Vroondaal en Boomaweg
Luchtfoto Vroondaal en Boomaweg


Volop mogelijkheden

De kavels zijn te koop in stroken van 0,60 meter breed. Zo kunt u zelf de grootte van uw kavel bepalen. Wel geldt per woningtype een minimum en een maximum afname aan stroken. Een woning bestaat uit 2 bouwlagen en een kap of kapverdieping met 2 of meer hellende dakschilden. Een vrijstaande woning mag uit maximaal 3 bouwlagen met een plat dak bestaan. De koper van een vrijstaande woning of hoekwoning parkeert op eigen terrein. De koper van een tussenwoning parkeert op de openbare weg.