Kavel te koop in Bosweide

De kavel ligt in de villabuurt Bosweide van de VINEX-wijk Ypenburg. Deze buurt kenmerkt zich door de ruime, groene opzet met veel bomen. In dit deel van het voormalige militaire vliegveld Ypenburg zijn namelijk veel bospercelen behouden, die vroeger dienst deden als camouflage-bosjes voor de starfighters.

Prijs kavel en paspoort

Prijs kavel en paspoort Bosweide

Karakteristiek

Karakteristiek voor Bosweide zijn ook de 2 slingerende hoofdlanen, de Wingerd en de Guirlande. Deze bomenlanen met hun brede groene bermen geven de buurt een statig karakter en benadrukken het bosachtige karakter van de buurt.

Bosrijk gebied

De kavel ligt midden in de buurt, op een kruising van deze lanen, vlakbij enkele van deze bospercelen met speelvoorzieningen. Bovendien grenst de kavel aan een doorgaand fietspad, dat Ypenburg verbindt met het buitengebied van Pijnacker-Nootdorp en in de toekomst met het centrum van Den Haag via een gepland fietsviaduct over de A4.

Centrale ligging

In de buurt staan voornamelijk vrijstaande villa’s, 2-onder-1-kapwoningen en woningen in korte rijtjes. Rondom de nabijgelegen Bosplas staan ook enkele appartementengebouwen. Het winkelcentrum van Ypenburg ligt op fietsafstand en op loopafstand ligt aan de Laan van Hoornwijck een voorzieningengebied met een sporthal, sportvelden en een middelbare school.

Ruime kavel

De zeer ruime kavel is bedoeld voor 1 vrijstaande woning met een maximale bouwhoogte van 11,50 meter. Om aansluiting te vinden met de overige woningbouw ligt het bouwvlak een vijftal meters vanaf de door hagen gevormde erfgrenzen, zodat het losse villakarakter blijft behouden. Om deze reden is er ook een hoofdrichting aangegeven waarin de kavel bebouwd moet worden.

Erfpacht

Erfpacht: wat mag en wat niet?

Bouw uw eigen droomhuis. Kijk voor meer informatie op www.ikbouwindenhaag.nl.