Kavels Goudsmidsgaarde

In Den Haag Zuidwest in de wijk Bouwlust & Vrederust (Escamp) zijn vorig jaar 10 kavels aan de bouwgroep Goudwonen vergeven. De kavels zijn geschikt voor de bouw van een eengezinswoning met een eigen zonnige tuin. De kavels zijn 101 m2 tot 132 m2 groot met prijzen vanaf € 98.500,- . Hierop mag tot 3 lagen worden gebouwd met een maximale bouwhoogte van 10 meter. Bouwgroep Goudwonen heeft deze kavel gekocht.

Doordat u geschakeld bouwt en in één bouwstroom, zijn er ook kansen voor kostenbesparing. Er worden 8 parkeerplaatsen in een parkeerkoffer gerealiseerd en 2 kavels met een parkeerplaats op eigen terrein. Deze 2 kavels zijn ter compensatie iets breder. Elke kavel aan de Goudsmidsgaarde is welstandsvrij, waardoor veel ruimte is voor een vrij ontwerp van de eigen woning.

Artist impressie Goudsmidsgaarde
Artist impressie Goudsmidsgaarde

Locatie kavel
De bouwlocatie is gelegen op de hoek van de Goudsmidsgaarde en Wolweversgaarde. De wijk heeft uitstekende faciliteiten voor jong en oud. Scholen, kinderopvang en sportclubs zijn allemaal in de buurt. Ook is het ideaal gelegen wat betreft openbaar vervoer en uitvalswegen. Recreatiegebied de Uithof ligt op wandelafstand en ook het strand van Kijkduin is goed aan te fietsen. Kortom, een wijk met volop mogelijkheden en kansen om uw woonwensen te realiseren.

Bouwgroep Goudwonen heeft een optie
In december 2017 is de loting voor de Goudsmidsgaarde geweest. Uiteindelijk hebben 3 groepen meegedaan aan de loting. De bouwgroep ‘Goudwonen’ heeft toen het eerste volgnummer geloot en de optie voor de kavel genomen. Op 18 december 2017 is de optieovereenkomst getekend. Op Vanaf die datum heeft de groep 6 maanden de tijd om onder andere hun woonwensen te concretiseren, een financieringstoets te doen en een procesbegeleider in te schakelen. Inmiddels is ook de grondreservering getekend.

Voordelen samen bouwen
Om te voorkomen dat kopers tijdens de bouw elkaar in de weg zitten, is de Goudsmidsgaarde aangeboden aan een bouwgroep. Dit betekent niet dat de kopers een gezamenlijke woonkamer krijgen en samen moet gaan leven. Het gaat erom dat alle kopers samen de kavel ontwikkelen en gelijktijdig hun eigen droomhuis bouwen. Dit heeft veel voordelen, door bijvoorbeeld de schaalvoordelen kunnen de koppers veel geld besparen. Terwijl iedere koper toch zijn of haar eigen droomhuis bouwt. Oftewel, bouwen met een bouwgroep: doe het zelf, doe het samen.

Overzicht aanbod kavels

Overzicht aanbod kavels
Kavelnummer Prijs in euro Woningtype Kavelpaspoort
GG01 Verkocht Eindwoning GG01
GG02 Verkocht Geschakelde tussenwoning GG02
GG03 Verkocht Geschakelde tussenwoning GG03
GG04 Verkocht Geschakelde tussenwoning GG04
GG05 Verkocht Geschakelde tussenwoning GG05
GG06 Verkocht Eindwoning GG06
GG07 Verkocht Eindwoning GG07
GG08 Verkocht Geschakelde tussenwoning GG08
GG09 Verkocht Geschakelde tussenwoning GG09
GG10 Verkocht Eindwoning GG10


Digitale onderlegger

Architecten vragen hun klanten vaak naar de digitale onderlegger van de bouwlocatie. Voor de Goudsmidsgaarde kunt u deze onderlegger hieronder downloaden.

Meer informatie

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in het aanbod van kavels en klushuizen van de gemeente Den Haag? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Kavels en Klushuizen