Kavels Veenweg

Vrijstaand wonen naar eigen wensen. De 6 kavels voor de bouw van een vrijstaande woning aan de Veenweg liggen op een mooie plek in de wijk Leidschenveen. Alle kavels zijn verkocht.

Bouwlocatie Veenweg
Bouwlocatie Veenweg

De kavels liggen op het deel van de Veenweg achter de Meervalsingel en de woningen aan de Stekelbaarssingel en achter het fietspad langs de Zoetermeerse Rijweg. Het gebied omvat brede singels met laagbouw en veel water in de vorm van sloten en vaarten. In de directe omgeving komt het nieuwe natuurgebied Nieuwe Driemanspolder, met daarachter het Zoetermeerse Buytenpark en het Westerpark.

Weinig bouwregels

De kavels zijn bijzonder geschikt voor gezinnen en tweeverdieners. De woningen liggen midden op de kavel met tuinen rondom. Een grote vrijheid in vormgeving van de woningen en tuinen staat voorop. Er gelden slechts enkele beperkingen.

Aanbod kavels inclusief prijzen

Aanbod kavels inclusief prijzen
Kavelnummer Oppervlakte in m2 Kavelprijs in euro Kavelpaspoort
VW01 459 Verkocht Kavelpaspoort VW01
VW02 412 Verkocht Kavelpaspoort VW02
VW03 283 Verkocht Kavelpaspoort VW03
VW04 356 Verkocht Kavelpaspoort VW04
VW05 270 Verkocht Kavelpaspoort VW05
VW06 376 Verkocht Kavelpaspoort VW06

De kavelprijs is inclusief 21% BTW, exclusief alle overige bijkomende kosten. Het prijspeil van de grondprijs is 1 januari 2016. Prijzen zijn op basis van afgekochte erfpacht. Het is ook mogelijk te kiezen voor jaarlijkse canonbetaling of vol eigendom. Medewerkers van de Kavelwinkel kunnen u hieronder nader informeren.

Voorbeeldwoningen kavels Veenweg

Speciaal voor de Veenweg: ontwerpen van woningen die op deze locatie mogelijk gebouwd kunnen worden. De ontwerpen zijn gemaakt door verschillende architecten op verzoek van de gemeente. Ook staat bij ieder huis een bouwprijs genoemd. Laat u inspireren door al deze mooie huizen. U krijgt een indruk van de vele bouwstijlen en indelingen die mogelijk zijn. En niet geheel onbelangrijk: u krijgt een goed inzicht in de kosten van een woning. Het kan u helpen om te bepalen wat u mooi vindt of belangrijk, en waar u in wilt investeren. Uiteraard bent u niet verplicht 1 van deze ontwerpen te kiezen.

Bekijk de Voorbeeldwoningen kavels Veenweg

Ruime kavels

Op elke kavel kan een ruime vrijstaande woning worden gebouwd. Kavels zijn 270 tot 459 m2 groot. Hiervan mag 35% bebouwd worden. De maximale bouwhoogte is 12 meter. De maximale goothoogte is 7 meter. Dit voor maximaal 2 lagen en een schuine kap.

Laat u inspireren!

Voor iedere kavel zijn één of meerdere 3d-woningontwerpen gemaakt die u een idee geven van hoe een huis er uit kan komen te zien en welke mogelijkheden er zijn. Verschillende architecten hebben de ontwerpen gemaakt; de gemeente heeft ze gebundeld. De ontwerpen zijn gemaakt op basis van de specifieke regels die gelden voor de Veenweg. Deze regels staan beschreven in de kavelpaspoorten. Neem voor meer informatie, waaronder de prijs, contact op met desbetreffende architect. De link naar de website staat op de homepage onder ieder ontwerp.

3-d woningontwerpen Veenweg

Achtergrondinformatie

In onderstaande documenten staat meer informatie over hoe de buurtconsultatie rondom deze locatie is verlopen.


Meer informatie

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in het aanbod van kavels en klushuizen van de gemeente Den Haag? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief Kavels en Klushuizen