Kavels Viljoenplantsoen

De kavels aan het Viljoenplantsoen zijn voor de bouw van circa 12 eengezinswoningen. De prijs is vanaf € 25.600. Alle kavels op deze locatie zijn verkocht.

Artist impressie Viljoenplantsoen
Artist impressie Viljoenplantsoen

Stadswoningen met uitzicht op plantsoen

De kavellocatie biedt plek aan circa 12 kavels. Voor aaneengesloten eengezinswoningen van maximaal 4 verdiepingen hoog. De voorzijde van de kavel is gelegen aan de 1e Pietersburgstraat in de wijk Transvaal achter De la Reyweg. Aan de voorkant heeft u de ochtendzon met uitzicht op een plantsoen. Bovendien woont u nabij winkels, openbaar vervoer, scholen, de Haagse Markt, het Zuiderpark en vele andere voorzieningen. De achterkant grenst aan een afgesloten achterpad voor het parkeerterrein van de Kessler Stichting. Zowel aan de voor- als achterkant van de woning is het mogelijk een balkon te realiseren.

Bouwlocatie Viljoenplantsoen
Bouwlocatie Viljoenplantsoen

U bepaalt de kavelgrootte

De koper kan zelf de grootte van de kavel bepalen. Er zijn 117 stroken van 0,6 meter breed en 12,7 meter lang. Over een lengte van 11,2 meter mag de strook bebouwd worden. De stroken in het midden mogen volledig bebouwd worden (12,7 meter). Deze stroken zijn iets duurder, namelijk € 3.600 per strook. Verder is het minimum aantal af te nemen stroken 8 (4,80 meter breed) en het maximum 16 (9,60 meter). De grond kan worden afgenomen door afkoop van eeuwigdurende erfpacht of op basis van erfpacht met canonbetaling. Bekijk voor meer informatie het filmpje 'Uitgifte in erfpacht'.


Meer informatie

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in het aanbod van kavels en klushuizen van de gemeente Den Haag? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Kavels en Klushuizen