Kavels Tomatenlaan

Riet, water en planten. Wonen op een eiland. Landelijk en dichtbij alle faciliteiten van de stad. In de Tomatenlaan (Wateringse Veld) worden 10 schitterende percelen uitgegeven voor de bouw van vrijstaande of geschakelde huizen. Villa's behoren tot de mogelijkheden. Riante kavels op een zeer gunstige plek in Den Haag. Alle kavels zijn verkocht.

Prijzen kavels

Prijzen kavels en paspoorten Tomatenlaan

Een rustige tuindersstraat

De Tomatenlaan is een rustige, oude tuindersstraat met bomen en een slootje in het voormalige kassengebied de ‘Glazen Stad’. Generaties lang werden hier druiven, anemonen, prei, tomaten en potplanten geteeld. De kassen werden eind vorige eeuw verplaatst, de landelijke sfeer is gebleven: groen, rustig en vriendelijk. Tegelijkertijd heeft de wijk Wateringse Veld alle voordelen van het stadsleven. Dichtbij scholen, kinderdagverblijven, zorgcentra en sportaccommodaties. In de omgeving zijn diverse winkelcentra op fietsafstand: het Hoge Veld, De Leyweg en het Parijsplein in Den Haag, de Dorpsstraat in Wateringen en De Boogaard in Rijswijk. Er zijn uitstekende bus- en tramverbindingen en uitvalswegen. De autoluwe Tomatenlaan ligt ideaal ten opzichte van de A4. Wateringse Veld is een aantrekkelijke Haagse stadswijk (VINEX-locatie), met mooie straten, veel water, groen en degelijke, duurzame architectuur.

Fotoalbum

Tomatenlaan

Grenzend aan het water

Er zijn 5 bouwkavels langs de Tomatenlaan, met achtertuinen grenzend aan het water. De overige 5 kavels liggen op een eiland dat via een duikerdam met de openbare weg verbonden wordt. Projectontwikkelaars, beleggers, bouwgroepen èn particulieren: op deze locatie kan iedereen aan de gang. U staat er niet alleen voor. Medewerkers van de gemeente Den Haag helpen u graag op weg bij het realiseren van uw plannen.

Riante kavels, ruime mogelijkheden

Riet, water en planten. Wonen op een eiland. Landelijk en dichtbij alle faciliteiten van de stad. In de Tomatenlaan (Wateringse Veld) worden 10 schitterende percelen uitgegeven voor de bouw van vrijstaande of geschakelde huizen.

Idyllisch eiland

Het schiereiland wordt omringd door een sloot en bevindt zich in een grote ecologische zone met veel water en riet. Er zijn 5 ruime bouwkavels voor vrijstaande huizen. Het realiseren van 2 appartementen behoort hier ook tot de mogelijkheden. Het eiland wordt ontsloten door een duikerdam. De dam en de straat worden aangelegd door de gemeente en door de bewoners beheerd. Parkeren is op eigen terrein.

Rustig straatje

Kopers van de percelen langs de Tomatenlaan hebben de keuze: een vrijstaand huis, geschakelde woningen, 2 onder een kap of een appartement. 4 percelen zijn aaneengesloten, het 5e bevindt zich aan de andere kant van de brug over de Meierijlaan. De achtertuinen grenzen aan een brede sloot met groene oevers. De voorkant biedt uitzicht op de ecologische zone aan de overzijde van de Tomatenlaan.

Voor alle woningen geldt een maximale bouwhoogte van 9 meter. Bewoners parkeren op hun eigen erf. Particulieren, projectontwikkelaars, beleggers en bouwgroepen kunnen 1 of meer kavels afnemen; er geldt geen zelfbewoningsplicht.

Erfpacht

Erfpacht: wat mag en wat niet?