Uithofslaan fase 2

Landelijk wonen op de grens van de stad. De 11 kavels voor de bouw van een vrijstaande- of twee-onder-een-kapwoning bieden volop mogelijkheden voor uw exclusieve woonwensen. Alle kavels zijn verkocht.

Bouwlocatie Uithofslaan 2e fase
Bouwlocatie Uithofslaan 2e fase

Villapark Uithofslaan is gelegen aan de zuidwestkant van Den Haag, in de ecologische zone tussen de stad en het Westland. Weilanden, slootjes en oude boomgaarden domineren het landschap. Verrassend landelijk en groen tot aan zee. Vanaf 2006 zijn er de eerste villa's - variƫrend van traditionele bouwstijl tot moderne architectuur - gebouwd.

Vrijheid in ontwerp

De 11 kavels zijn bestemd voor twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande woningen of woningen die via bijgebouwen aan elkaar zijn verbonden. Er is veel vrijheid in het ontwerp. Wel gelden enkele voorschriften ter bescherming van het sfeerbeeld van de Uithofslaan. De hoofdbebouwing mag bestaan uit niet meer dan 2 bouwlagen en desgewenst een kap-of kapverdieping, met een goothoogte van respectievelijk 7 meter en een maximale bouwhoogte van 12 meter. De kavels worden bouwrijp opgeleverd.

Aanbod kavels inclusief prijzen

Aanbod kavels inclusief prijzen
Kavelnummer Oppervlakte in m2 Kavelprijs in euro Kavelpaspoort
UL18A 418 Verkocht Kavelpaspoort UL18A
UL18B 378 Verkocht Kavelpaspoort UL18B
UL19A 382 Verkocht Kavelpaspoort UL19A
UL19B 351 Verkocht Kavelpaspoort UL19B
UL20 351 Verkocht Kavelpaspoort UL20
UL21 374 Verkocht Kavelpaspoort UL21
UL22 516 Verkocht Kavelpaspoort UL22
UL23 428 Verkocht Kavelpaspoort UL23
UL24 496 Verkocht Kavelpaspoort UL24
UL25 435 Verkocht Kavelpaspoort UL25
UL26 414 Verkocht Kavelpaspoort UL26

De kavelprijs is inclusief 21% BTW, exclusief alle overige bijkomende kosten. Het prijspeil van de grondprijs is 1 januari 2016. Prijzen zijn op basis van afgekochte erfpacht. Het is ook mogelijk te kiezen voor jaarlijkse canonbetaling of vol eigendom. Medewerkers van de Kavelwinkel kunnen u hierover nader informeren.

Voorbeeldwoningen kavels Uithofslaan fase 2

Speciaal voor de Uithofslaan 2e fase: ontwerpen van woningen die op deze locatie mogelijk gebouwd kunnen worden. De ontwerpen zijn gemaakt door verschillende architecten op verzoek van de gemeente. Ook staat bij ieder huis een bouwprijs genoemd. Laat u inspireren door al deze mooie huizen. U krijgt een indruk van de vele bouwstijlen en indelingen die mogelijk zijn. En niet geheel onbelangrijk: u krijgt een goed inzicht in de kosten van een woning. Het kan u helpen om te bepalen wat u mooi vindt of belangrijk, en waar u in wilt investeren. Uiteraard bent u niet verplicht 1 van deze ontwerpen te kiezen.

Bekijk de Voorbeeldwoningen kavels Uithofslaan fase 2

Nieuwe toegangsweg

Om de woningen te kunnen bereiken worden door de gemeente een toegangsweg en het binnenterrein aangelegd. De kopers zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud. Het parkeren is op eigen terrein.

Villapark Uithofslaan

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden en ontwikkelingen in Villapark Uithofslaan op de website www.uithofslaan.nl.

Meer informatie

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in het aanbod van kavels en klushuizen van de gemeente Den Haag? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief Kavels en Klushuizen