Kavels in Villapark Uithofslaan

Royale bouwkavels in een luxe woonwijk. Gelegen tussen polders en weiden, op fietsafstand van de stad en het strand. Voortbouwen op een beproefd plan en alle ruimte voor uw droomhuis. De 66 kavels bieden volop mogelijkheden voor exclusieve woonwensen. Alle kavels zijn verkocht.

Prijzen kavels

Prijzen kavels en paspoorten Villapark Uithofslaan

Zuidwestkant van de stad

Villapark Uithofslaan is gelegen aan de zuidwestkant van Den Haag, in de groene, ecologische zone tussen de stad en het kassengebied van het Westland, nabij Wateringen. Hier, in de Westlandse Zoom, is de natuur nog de baas. Weilanden, riviertjes en oude boomgaarden domineren het landschap. In 2006 zijn de eerste villa’s - variërend van traditionele bouwstijl tot moderne architectuur - opgeleverd en bewoond.

Uithofslaan
Uithofslaan


Van alle gemakken voorzien

Rustiek wonen. Luxe wonen. Van alle gemakken voorzien. Scholen, basis en middelbaar, bevinden zich in de nabije omgeving. In Kijkduin is de The Hague International School. Voor de boodschappen kunt u terecht in de nabijgelegen dorpen Poeldijk of Wateringen, winkelcentrum In de Boogaard en op de Leyweg. Het recreatiegebied Madestein ligt om de hoek, net als natuurgebied en recreatiecentrum De Uithof. Liever naar de binnenstad? Dat kan met de bus. Via de N211 bereikt u snel de snelweg. Ook Rotterdam The Hague Airport ligt zo binnen handbereik.

Kleine groene wijk

Welkom in Villapark Uithofslaan. Verrassend landelijk en groen tot aan zee. Ontdek het zelf! De 66 kavels liggen in het centrum van de wijk rond de archeologische speeltuin. De kavels bieden veel mogelijkheden: van een villa tot geschakelde woningen. Iedereen kan bouwen: projectontwikkelaars, beleggers, bouwgroepen én particulieren. U staat er niet alleen voor. Medewerkers van de gemeente Den Haag helpen u graag op weg bij de verwezenlijking van uw plannen.

Voormalig kassengebied

Villapark Uithofslaan is een voormalig glastuinbouwgebied, bereikbaar via de Poeldijkseweg. Het gebied, in totaal 28 hectare groot, ligt tussen het recreatie- en natuurgebied De Uithof, de Poeldijkseweg en de Wennetjessloot. Het deel tussen het volkstuinencomplex en de boomgaard is al ontwikkeld. Dit gedeelte is gebouwd onder de naam ‘De Seizoenen’. Er staan ongeveer 50 voornamelijk vrijstaande huizen. Vanuit hier wordt voortgebouwd aan een luxe woonwijk.

Oorspronkelijke slotenstructuur

De huidige tuinderswoningen langs de Uithofslaan blijven staan. Ten westen van de Uithofslaan is een nieuwe toegangsweg, de Adriana van Roonlaan, aangelegd om de gronden tussen deze laan en de Wennetjessloot te ontwikkelen. De verkaveling van deze gronden volgt de oorspronkelijke slotenstructuur. De 66 kavels liggen in het centrum van de wijk, nabij de historische ’t Uithofs Molensloot en de archeologische speelplaats, die staat op de restanten van een middeleeuwse boerderij. De nieuwbouw moet straks aansluiten bij de bestaande bebouwing en passen in het kwaliteitsplan van het villapark.

Bescherming landschappelijk karakter

De kavels zijn gemiddeld 250 vierkante meter groot, variërend van 150 vierkante meter tot 440 vierkante meter en worden bouwrijp opgeleverd. Er zijn enkele voorschriften ter bescherming van het groene en landschappelijke karakter van de wijk en omgeving. Zo moet de voorgevel minstens 5 meter van de erfgrens staan en de achtergevel minimaal 8 meter. Hierdoor is er straks ruim zicht over het groen en water. Hoekwoningen staan minimaal 3 meter van de zijgrens. Afhankelijk van de kavel moet de woning worden uitgevoerd met een kap van 55 graden. Op alle vrijstaande kavels zijn ook platte daken toegestaan. De gemeente zorgt bij de geschakelde woningen voor een achterom.

Gevarieerde woningtypen

Op de kavels kunnen verschillende woningtypen worden gebouwd met een keuze uit vrijstaand, twee-onder-een-kap of een korte rij geschakelde woningen. Door de lage woningdichtheid zijn de straten autoluw. Wegen worden zoveel mogelijk zonder trottoirs aangelegd. Het parkeren zal voornamelijk op eigen terrein plaatsvinden. In de straten worden voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers aangelegd.

Impressie Uithofslaan
Impressie Uithofslaan


Erfpacht

Start verkoop

De verkoop is gestart.

Extra kavels Uithofslaan

Naast de 66 kavels zijn er nog meer kavels beschikbaar op de Uithofslaan. Kijk voor meer informatie over de andere beschikbare kavels op de website van Villapark Uithofslaan. Hier is ook informatie te vinden over een aantal nieuwbouwprojecten in Villapark Uithofslaan.