Kavels Wapserveenstraat

Morgenstond: nieuwe huizen op een plattegrond uit 1950, getekend door de beroemde architect Dudok. Modern wooncomfort in brede straten met oude bomen, singels en groene oevers. Licht, lucht en ruimte. Alle kavels zijn verkocht.

Prijzen kavels

Prijzen kavels en paspoorten Wapserveenstraat

Relaxed wonen

Den Haag Zuidwest, Morgenstond Midden. Relaxed wonen aan de rand van de stad. Een wijk met uitstekende faciliteiten voor jong en oud. Scholen, kinderdagverblijven, verzorgingshuizen, sportverenigingen, bussen, trams en uitvalswegen; te veel om op te noemen. De Leyweg telt meer dan 140 winkels en trekt ook bezoekers van ver buiten de buurt. Het Zuiderpark ligt op nog geen 5 minuten lopen en is de pleisterplaats voor wandelaars, skaters, hardlopers en fietsers. Dichterbij, naast de bouwlocatie, bevindt zich ook een speeltuin. De uitgifte van 8 bouwkavels in de Wapserveenstraat is het slotstuk van de modernisering van het gebied tussen de Hoogeveenlaan, Oosterhesselenstraat en Norgstraat. Het hele gebied wordt aangepakt. Woningcorporatie Staedion ontwikkelt er woningen en de gemeente vernieuwt de openbare ruimte, met parkeerplekken, een buurtparkje, bomen en een groenstrook. Morgenstond maakt zich op voor de toekomst.

Iedereen kan bouwen

De kavels in de Wapserveenstraat (hoek Norgstraat) hebben diverse mogelijkheden. Er is plek voor 8 eengezinswoningen. Voor de bouw van een grotere woning/werkruimte kunnen ook 2 of 3 kavels worden afgenomen. Projectontwikkelaars, beleggers, bouwgroepen en particulieren: op deze locatie kan iedereen aan de slag. U staat er niet alleen voor. Medewerkers van de gemeente Den Haag helpen u graag bij het realiseren van uw plannen.

Wonen, werken en ontspannen

Huizen met tuinen, maximaal drie woonlagen hoog. Op de begane grond mag gewerkt worden. Een fysiotherapeut, schoonheidsspecialiste of kantoorruimte bijvoorbeeld; bedrijven die geen overlast verzorgen.

Volop mogelijkheden

De kavels op de hoek Wapserveenstraat/Norgstraat bieden verschillende mogelijkheden. 8 geschakelde eengezinswoningen bijvoorbeeld. Een ruimer huis op 2 kavels of 2 woningen en een praktijkruimte op drie kavels. Kopers kunnen de woningen naar hun eigen wens indelen.

Strak en speels

Het nieuwe huizenblok past bij de bebouwing in de buurt. Hoogte: maximaal 10 meter. De voorgevels volgen de strakke rooilijn van de woningen in de straat. Het binnengebied tussen de Wapserveenstraat, Hoogeveenlaan, Oosterhesselenstraat en Norgstraat krijgt een losse, speelse opzet, in tegenstelling tot de rechte huizenblokken aan de buitenkant.

Een campus voor wonen, werken en ontspannen

In het binnengebied komen autoluwe straten voor langzaam rijdend verkeer. Op de hoek van de Hoogeveenlaan/Oosterhesselenstraat wordt een buurtpark aangelegd.

Veel groen

Alle huizen hebben een voor- en achtertuin. De erfscheidingen die grenzen aan openbaar gebied worden door de gemeente voorzien van hagen die door de bewoners moeten worden onderhouden. Op straat worden nieuwe bomen geplant. Het parkeren vindt plaats in de openbare ruimte. Op de strook langs kavel 8 worden ook parkeerplaatsen gerealiseerd.

Erfpacht

Erfpacht: wat mag en wat niet?