Aanbod klushuizen Den Haag

Zoekt u een klushuis vlak bij het strand, niet ver van de binnenstad of in een rustige straat aan het water? Het aanbod aan klushuizen is veelzijdig. Dat geldt voor de grootte, de prijs en de ligging. Er is zo voor elk wat wils.

Kluspand Kepplerstraat 318
Kluspand Kepplerstraat 318

Op dit moment heeft de gemeente 1 kluspand in de verkoop in de Kepplerstraat 318. De inschrijving is op 10 december 2019. Op 30 november 2019 is er tussen 10.00 en 12.00 uur een Open Huis. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Kluspand te koop in de Kepplstraat 318'.

Kavelwinkel gesloten
De Kavelwinkel heeft haar deuren per 1 oktober 2019 gesloten. Nieuwe kluspanden of kavels verkoopt de gemeente voortaan niet meer direct aan een particulier. De gemeente besteedt dit dan uit aan een marktpartij die vervolgens zelfbouwers ervoor zoekt.

Kavelwinkel sluit, koperscoaches blijven
Bestaande klanten blijven gewoon – ook na 1 oktober 2019 – contact houden met hun eigen koperscoaches. Dit kan op afspraak, per mail of per telefoon. Ook de website www.ikbouwindenhaag.nl en de digitale nieuwsbrief blijven voorlopig gehandhaafd.
Via onderstaande link kunt u de contactgegevens vinden van de koperscoach van uw locatie:
Koperscoaches

   Aanmelden nieuwsbrief
   Wilt u op de hoogte blijven van deze klushuizen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.
   Aanmelden nieuwsbrief Kavels en Klushuizen


    Verkocht

    Onderstaande locaties met klushuizen (gerangschikt per stadsdeel) staan volledig in optie, zijn verkocht of zelfs al opgeleverd en bewoond.

    Centrum

    Laak

    Scheveningen

    Escamp

    Segbroek

    • Kepplerstraat 301 (Valkenboskwartier)
    • Beeklaan 51
    • Joseph Ledelstraat 2D
    • De Constant Rebecqueplein 21, 26 en 29