Aanbod klushuizen Den Haag

Zoekt u een klushuis vlak bij het strand, niet ver van de binnenstad of in een rustige straat aan het water? Het aanbod aan klushuizen is veelzijdig. Dat geldt voor de grootte, de prijs en de ligging. Er is zo voor elk wat wils.

Kluspand Wijhestraat
Kluspand Wijhestraat


Nieuwe kluspanden in de verkoop

De gemeente werkt de plannen voor de verkoop van een aantal kluspanden verder uit. Het gaat om 3 panden die verkocht worden aan particulieren:

 • Kritzingerstraat 12-14. Het gaat hier om 2 kluswoningen. De gemeente is voornemens de kluswoningen aan te bieden via een duo-inschrijving en de inschrijving is op dinsdag 9 oktober 2018.
 • Kepplerstraat 318. Het gaat hier om een pand met 2 kluswoningen en 1 bedrijfsruimte. De gemeente is voornemens de kluswoningen aan te bieden via een duo-inschrijving en de inschrijving is op dinsdag 9 oktober 2018.
 • Capadosestraat 9-11. Het gaat hier om 4 eengezinswoningen, 8 begane grond apppartementen en 8 bovenwoningen. De afmetingen variĆ«ren van 60 m2 tot 168 m2! Het is een school geweest dus de plafonds zijn hoog en het heeft een indrukwekkend trappenhuis. Naar verwachting gaat dit kluspand in het voorjaar van 2019 in de verkoop.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte blijven van deze klushuizen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

  Aanmelden nieuwsbrief Kavels en Klushuizen

   Verkocht

   De Kavelwinkel van de gemeente Den Haag is in 2012 gestart. Sindsdien zijn er al honderden kavels en klushuizen verkocht aan particulieren, ondernemers en ontwikkelaars.

   De onderstaande locaties met klushuizen (gerangschikt per stadsdeel) staan volledig in optie, zijn verkocht of zelfs al opgeleverd en bewoond.

   Centrum

   Laak

   Scheveningen

   Escamp

   Segbroek

   • Kepplerstraat 301 (Valkenboskwartier)
   • Beeklaan 51
   • Joseph Ledelstraat 2D
   • De Constant Rebecqueplein 21, 26 en 29