Kluspand te koop in de Kepplerstraat 318

Het kluspand in een voormalige tramremise in de Kepplerstraat is geschikt voor 2 kluswoningen en een bedrijfsruimte. Het is een zeer diep en breed pand dat flexibel is in te delen. 1 woning op de eerste verdieping van ca. 124 m2 en 1 woning op de tweede en derde verdieping van ca 206 m2. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 140 m2. Dit kluspand is verkocht.

Het pand ligt in het Regentesse-Valkenboskwartier, om de hoek bij de hippe Weimarstraat. Hier vindt u een verscheidenheid aan leuke boetiekjes, multiculturele winkels en gezellige horeca. Het pand ligt op loopafstand van Theater de Regentes en Stadspark de Verademing. Op de fiets bent u zo in de Haagse binnenstad of op het strand.

Nieuw kluspand Kepplerstraat 318
Nieuw kluspand Kepplerstraat 318

Voor particulieren
Het kluspand wordt verkocht aan een kleine bouwgroep. Zo kunt u zich inschrijven met gelijkgestemden en het pand gezamenlijk verbouwen tot 2 woningen en 1 bedrijfsruimte. Beiden natuurlijk geheel naar eigen smaak aan te passen en in te richten!

Het zijn units met achterstallig onderhoud en er is een opknapverplichting. De verkoop geschiedt uitsluitend aan particulieren. Verhuren of doorverkopen is niet toegestaan binnen 3 jaar vanaf de oplevering naar verbouw/renovatie.

Meer informatie over dit kluspand leest u in de locatiesheet en het kluspaspoort. Hieronder kunt u deze downloaden, net als de plattegronden, tekening van de gevels, bodemrapportage en het bouwkundig rapport:

Hieronder ook een link naar het bestemmingsplan in verband met de mogelijkheden wat betreft bedrijvigheid.

Vastgestelde bestemmingsplan Regentesse-/Valkenboskwartier

    Meer informatie
    Heeft u vragen over dit kluspand stuur een mail naar kavelwinkel@denhaag.nl.

    Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in het aanbod van kavels en klushuizen van de gemeente Den Haag? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

    Aanmelden nieuwsbrief Kavels en Klushuizen