Kluspand te koop in de Kepplerstraat 318

Aangeboden: 2 kluswoningen en een bedrijfsruimte in een voormalige tramremise. Het is een zeer diep en breed pand dat flexibel is in te delen. 1 woning op de eerste verdieping van ca. 124 m2 en 1 woning op de tweede en derde verdieping van ca 206 m2. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 140 m2. Dit kluspand staat in optie.

Het pand ligt in het Regentesse-Valkenboskwartier, om de hoek bij de hippe Weimarstraat. Hier vindt u een verscheidenheid aan leuke boetiekjes, multiculturele winkels en gezellige horeca. Het pand ligt op loopafstand van Theater de Regentes en Stadspark de Verademing. Op de fiets bent u zo in de Haagse binnenstad of op het strand.

Nieuw kluspand Kepplerstraat 318
Nieuw kluspand Kepplerstraat 318

Voor particulieren
Het kluspand wordt verkocht aan een kleine bouwgroep. Zo kunt u zich inschrijven met gelijkgestemden en het pand gezamenlijk verbouwen tot 2 woningen en 1 bedrijfsruimte. Beiden natuurlijk geheel naar eigen smaak aan te passen en in te richten!

Het zijn units met achterstallig onderhoud en er is een opknapverplichting. De verkoop geschiedt uitsluitend aan particulieren. Verhuren of doorverkopen is niet toegestaan binnen 3 jaar vanaf de oplevering naar verbouw/renovatie.

Meer informatie over dit kluspand leest u in de locatiesheet en het kluspaspoort. Hieronder kunt u deze downloaden, net als de plattegronden, tekening van de gevels, bodemrapportage en het bouwkundig rapport:

Hieronder ook een link naar het bestemmingsplan in verband met de mogelijkheden wat betreft bedrijvigheid.

Vastgestelde bestemmingsplan Regentesse-/Valkenboskwartier

Inschrijfvoorwaarden Kepplerstraat 318
Om in aanmerking te komen voor dit kluspand zijn de algemene inschrijfvoorwaarden van toepassing. Deze staan op 'Hoe werkt het inschrijven op een kavel/kluspand?'.
Daarnaast moet u ook aan onderstaande voorwaarden voldoen:

  • Inschrijven op een kluspand is uitsluitend toegestaan voor zelfbewoning (zelfbewoningsplicht is 3 jaar). Voor de bedrijfsruimte geldt eigen gebruik van 3 jaar.
  • Een bouwgroeplid staat gelijk aan een huishouden. Een huishouden kan geen lid zijn van meerdere bouwgroepen die zich inschrijven voor de Kepplerstraat 318. Indien geconstateerd wordt dat een huishouden zich heeft aangesloten bij meerdere bouwgroepen, leidt dit tot ongeldigheid van beide registraties.
  • Een bouwgroeplid moet ten tijde van de inschrijving de leeftijd van 18 jaar of ouder hebben bereikt. Dit geldt ook voor bouwgroepleden die zich later bij de bouwgroep voegen.
  • De bouwgroep die een optie heeft genomen, is verplicht om een vereniging op te richten voor het aangaan van de reserveringsovereenkomst. Meer informatie hierover in het 'Handboek Bouwgroepen'.
  • De bouwgroep mag geen wijziging van leden hebben tijdens de optieperiode. Indien dit wel het geval is, komt de optie voor de gehele bouwgroep te vervallen.
  • De bouwgroep bestaat uit minimaal 2 en maximaal 3 leden.
  • Individuen kunnen zich niet bij meerdere bouwgroepen voor de Kepplerstraat 318 aansluiten. Dit is niet toegestaan. Indien het wel gebeurt, zal de hele bouwgroep worden uitgesloten voordat de formulieren naar de notaris gaan voor de loting van het volgnummer.

Meer informatie
Heeft u vragen over dit kluspand stuur een mail naar kavelwinkel@denhaag.nl.

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in het aanbod van kavels en klushuizen van de gemeente Den Haag? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Kavels en Klushuizen