Kluspand te koop in de Kepplerstraat 318

Aangeboden: 2 kluswoningen in een voormalige tramremise. Eén van de kluswoningen wordt gecombineerd met een bedrijfsruimte aangeboden. Het is een zeer diep en breed pand dat flexibel is in te delen. 1 woning van ca. 124 m2 (gecombineerd met ca. 140 m2 bedrijfsruimte) en 1 woning van ca 206 m2. De inschrijving is op 9 oktober 2018.

Nieuw kluscomplex Kepplerstraat 318
Nieuw kluscomplex Kepplerstraat 318

Het pand ligt in het Regentesse-Valkenboskwartier, om de hoek bij de hippe Weimarstraat. Hier vind je een verscheidenheid aan leuke boetiekjes, multiculturele winkels en gezellige horeca. Het pand ligt op loopafstand van Theater de Regentes en Stadspark de Verademing. Op de fiets ben je zo in de Haagse binnenstad of op het strand.

Voor particulieren
Het zijn units met achterstallig onderhoud. De prijs is aantrekkelijk maar er is wel een opknapverplichting om er een woning van te maken. De verkoop geschiedt uitsluitend aan particulieren. Verhuren of doorverkopen is niet toegestaan binnen 3 jaar vanaf de oplevering naar verbouw/renovatie.

Duo-inschrijving
Het pand wordt verkocht via duo-inschrijving. Zo kunt u zich inschrijven met een gelijkgestemde en het pand gezamenlijk verbouwen tot 2 woningen en 1 bedrijfsruimte. Beiden natuurlijk geheel naar eigen smaak en wens.

Open Huis op zaterdag 6 oktober
Een paar dagen voor de start verkoop is er nog een Open Huis op zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens het Open Huis kan iedereen elk moment binnenlopen. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om vragen te beantwoorden of een toelichting te geven.

Start inschrijving op 9 oktober
Op dinsdag 9 oktober 2018 kunt u zich inschrijven voor een appartement op deze locatie. Het inschrijfformulier staat die dag van 9.00 tot 24.00 uur op de website www.ikbouwindenhaag.nl.

Uit alle inschrijvingen wordt door de notaris een volgorde van kluskeuze geloot. De mensen die door de notaris ingeloot worden voor een laag volgnummer kunnen een optie nemen. Meer informatie over deze manier van inschrijven leest u op 'Hoe werkt het inschrijven voor een kavel?'.

Meer informatie
Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in het aanbod van kavels en klushuizen van de gemeente Den Haag? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Kavels en Klushuizen