Kluscomplex te koop in de Kritzingerstraat 12-14

Te koop: 2 kluswoningen in hartje Transvaal! De gemeente verkoopt het voormalige woonpand in de Kritzingerstraat als 2 kluswoningen. Een fraai pand met karakter én achterstallig onderhoud. Een uitdaging voor creatieve mensen. De 2 woningen variëren van ca. 75 m2 en 148 m2. De inschrijving is op 9 oktober 2018.

Nieuw kluscomplex Kritzingerstraat 12-14
Nieuw kluscomplex Kritzingerstraat 12-14

Het pand bestaat uit 3 verdiepingen en een kap en is geschikt voor 2 ruime kluswoningen; een woning op de begane grond met tuin en een dubbele bovenwoning.

De Kritzingerstraat bevindt zich in Transvaal; een gezellige, levendige buurt met verschillende culturen en nationaliteiten. Met exotische eetgelegenheden en winkels om de hoek. Maar ook vlakbij de Haagse Markt, de binnenstad, het Zuiderpark en het strand.

Voor particulieren
Het zijn units met achterstallig onderhoud. De prijs is aantrekkelijk maar er is wel een opknapverplichting om er een woning van te maken. De verkoop geschiedt uitsluitend aan particulieren. Verhuren of doorverkopen is niet toegestaan binnen 3 jaar vanaf de oplevering naar verbouw/renovatie.

Duo-inschrijving
Het pand wordt verkocht via duo-inschrijving. Zo kunt u zich inschrijven met een gelijkgestemde en het pand gezamenlijk verbouwen tot 2 woningen. Beiden natuurlijk geheel naar eigen smaak en wens.

Open Huis op zaterdag 6 oktober
Een paar dagen voor de start verkoop is er nog een Open Huis op zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens het Open Huis kan iedereen elk moment binnenlopen. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om vragen te beantwoorden of een toelichting te geven.

Start inschrijving op 9 oktober
Op dinsdag 9 oktober 2018 kunt u zich inschrijven voor eenappartement op deze locatie. Het inschrijfformulier staat die dag van 9.00 tot 24.00 uur op de website www.ikbouwindenhaag.nl. Uit alle inschrijvingen wordt door de notaris een volgorde van kluskeuze geloot. De mensen die door de notaris ingeloot worden voor een laag volgnummer kunnen een optie nemen. Meer informatie over deze manier van inschrijven leest u op 'Hoe werkt het inschrijven voor een kavel?'.

Meer informatie
Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in het aanbod van kavels en klushuizen van de gemeente Den Haag? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Aanmelden nieuwsbrief Kavels en Klushuizen