Kluscomplex Schimmelweg 200

Zoekt u voor uw kinderdagverblijf een locatie? Of een geschikt onderkomen voor een hospice of buurtactiviteiten? De gemeente Den Haag verkoopt een uniek pand in stadsdeel Laak (Spoorwijk). Dit pand heeft een maatschappelijke bestemming en ligt in een rustige omgeving. Het kluscomplex is verkocht.

Kluscomplex Schimmelweg 200
Kluscomplex Schimmelweg 200

Na een opknapbeurt is dit pand zo te betrekken. Heeft u meer ruimte nodig en tijd en geld beschikbaar, dan kunt u het gebouw ook slopen en er nieuwbouw voor terugplaatsen. Na overleg met en toestemming van de gemeente kan dit 2 verdiepingen beslaan. De huidige oppervlakte van het pand is 414 vierkante meter met een stuk grond van 830 vierkante meter.

Maatschappelijke bestemming

Op het pand rust een maatschappelijke bestemming. Hieronder vallen gezondheidszorg, levensbeschouwelijke voorzieningen, openbare diensten, verenigingsleven en bibliotheken. Wonen is niet toegestaan.

Kluscomplex Schimmelweg 200
Kluscomplex Schimmelweg 200

Meer informatie

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in het aanbod van kavels en klushuizen van de gemeente Den Haag? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Kavels en Klushuizen