Inspiratieboeken en Voorbeeldwoningen

Hoe vrij is een vrije kavel en wat kan ik daar dan bijvoorbeeld op bouwen? Het zijn vragen waar veel potentiƫle kopers mee rondlopen. Met het 'Haags inspiratieboek zelfbouw' wil de gemeente u helpen en inspiratie geven.

De boeken laten tientallen ontwerpen van huizen zien die gebouwd kunnen worden op een locatie. Verschillende architecten hebben de ontwerpen gemaakt. De gemeente heeft ze gebundeld en er inspiratieboeken van gemaakt. De ontwerpen zijn gemaakt op basis van de specifieke regels die gelden voor de verschillende locaties. Deze regels staan beschreven in de zogenaamde kavelpaspoorten. Daarnaast staat bij ieder huis een bouwprijs genoemd.

De boeken zijn hieronder gratis te downloaden. Let op: De genoemde prijzen in de inspiratieboeken zijn niet meer geldig. Neem contact op met de architect voor de actuele prijs.

Voorbeeldwoningen

Speciaal voor Deelplan 20 en de Uithofslaan hebben architecten op verzoek van de gemeente woningen ontworpen die op deze locatie gebouwd kunnen worden. Laat u inspireren door al deze mooie huizen. Zo krijgt u een indruk van de vele bouwstijlen en indelingen die mogelijk zijn. En niet geheel onbelangrijk: u krijgt een goed inzicht in de kosten van een woning. Het kan u helpen om te bepalen wat u mooi of belangrijk vindt en waar u in wilt investeren. Uiteraard bent u niet verplicht 1 van deze ontwerpen te kiezen.

Bekijk de Voorbeeldwoningen kavels Deelplan 20

Bekijk de Voorbeeldwoningen kavels Uithofslaan