Nieuwsbericht

Informatiebijeenkomst Groepswonen

Gepubliceerd: 
12 maart 2018
Laatste wijziging: 
13 maart 2018

In samenwerking met Centrum Groepswonen organiseert de Kavelwinkel op maandagavond 16 april 2018 een informatiebijeenkomst met als thema Groepswonen.

Ervaringsdeskundigen vertellen onder andere over de sociale aspecten van groepswonen. Ook komt het gebruik van gezamenlijke ruimtes zoals bijvoorbeeld een grote woon-eetkeuken of een moestuin aan bod. De vraagstukken die bouwgroepen hebben en de kennis van deskundigen ziet de Kavelwinkel als een mooie combinatie voor deze avond. Ook voor diegenen die nog geen deel uitmaken van een bouwgroep is het een interessante bijeenkomst.

Informatiebijeenkomst

De bijeenkomst is op maandag 16 april a.s. bij Centrum Groepswonen aan de Riviervismarkt 2 in Den Haag. De bijeenkomst start om 18.00 uur en eindigt rond 20.00 uur.

Centrum Groepswonen

Centrum Groepswonen is een belangeloos Haags initiatief en heeft ervaring met groepsvorming. Van oorsprong is het een woonconcept voor 50-plussers. Vanwege de toenemende vraag voor groepswonen vanuit verschillende leeftijdscategorieën en achtergronden richten zij zich op meerdere doelgroepen.

Aanmelden bijeenkomst

Heeft u interesse, meld u aan door een mail te sturen naar kavelwinkel@denhaag.nl, ovv 'Aanmelden bijeenkomst Centrum Groepswonen'. Het aantal plaatsen is beperkt. Komt u met een (bouw)groep, mail ons dan het aantal personen waarmee u komt.

Centrum Groepswonen
Centrum Groepswonen
Gepubliceerd: 
12 maart 2018
Laatste wijziging: 
13 maart 2018