Nieuwsbericht

Inloopbijeenkomst start verkoop zelfbouwkavels Petroleumhaven (type I en J)

Gepubliceerd: 
13 november 2017
Laatste wijziging: 
13 november 2017

Binnenkort start de verkoop van de eerste zelfbouwkavels in de Petroleumhaven. Interesse? Wilt u meer erover weten? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op vrijdag 24 november. 

Zelf uw eigen droomhuis of appartement (laten) bouwen. Of uw eigen bedrijfsruimte met daarboven uw woning. Nabij het centrum van Den Haag én aan het water! Dat kan in de Petroleumhaven in Laakhaven West. De kavels worden in fases verkocht. Als eerste gaan de kavels in de verkoop voor de 12 kadewoningen langs het water (kaveltype J) en 10 bedrijfsruimtes met daarboven woningen aan de kant van de Waldorpstraat (kaveltype I). Kom dan naar de inloopbijeenkomst en laat u informeren.

Inloopbijeenkomst 24 november

Voor meer informatie en vragen bent u van harte welkom op vrijdag 24 november tussen 18.00 en 20.00 uur in het Laaktheater aan de Ferrandweg 4T in Den Haag. Tijdens de inloop zijn er medewerkers van de gemeente aanwezig die u een toelichting kunnen geven en aan wie u vragen kunt stellen over bijvoorbeeld zelfbouw, de mogelijkheden ervan, de procedures en de kavelprijzen.

Start inschrijving 29 november

De inschrijving voor de verkoop van deze eerste kavels is op woensdag 29 november 2017. Hiervoor staat van 9.00 tot 24.00 uur het inschrijfformulier online op www.ikbouwindenhaag.nl. Bij meerdere belangstellenden vindt de verkoop plaats via loting.

Meer informatie

Meer informatie over de kavels, de mogelijkheden en de prijzen is nu ook al te vinden op de pagina 'Kavels Petroleumhaven-West'. Ook kunt u op deze pagina een animatiefilm bekijken over deze kavellocatie.

Artist impressie kadewoningen en bedrijfswoningen in Petroleumhaven
Artist impressie kadewoningen en bedrijfswoningen in Petroleumhaven
Gepubliceerd: 
13 november 2017
Laatste wijziging: 
13 november 2017