Nieuwsbericht

Kavelwinkel gesloten per 1 oktober 2019

Gepubliceerd: 
05 september 2019
Laatste wijziging: 
09 oktober 2019

De Kavelwinkel heeft haar deuren per 1 oktober gesloten. Nieuwe kluspanden of kavels verkoopt de gemeente voortaan niet meer direct aan een particulier. De gemeente besteedt dit dan uit aan een marktpartij die vervolgens zelfbouwers ervoor zoekt. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders onlangs besloten.

Sinds de gemeente in 2012 is gestart met de verkoop van kavels en klushuizen zijn inmiddels 1.570 woningen in aanbouw genomen. Mede door dit succes heeft de markt op soortgelijke wijze zelfbouw opgepakt. Daarnaast zorgt de sterk veranderde woningmarkt ervoor dat verkoop van zelfbouwlocaties door de gemeente minder voor de hand liggend is.

Kavels Petroleumhaven nog in verkoop
De Kavelwinkel brengt alleen nog de laatste kavels in Petroleumhaven-Oost in de verkoop. Het gaat om 2 bouwgroepkavels voor appartementencomplexen waarvan één speciaal voor starters met de 'Ik bouw betaalbaar starterslening' (start verkoop nog te bepalen). Dit tegen de gebruikelijke voordelen zoals geen welstandsregels en een beperkt aantal bouwregels.

Kavelwinkel sluit, koperscoaches blijven
Bestaande klanten blijven gewoon – ook na 1 oktober – contact houden met hun eigen koperscoaches. Dit kan op afspraak, per mail of per telefoon. Ook de website www.ikbouwindenhaag.nl en de digitale nieuwsbrief blijven voorlopig gehandhaafd. 
Via onderstaande link kunt u de contactgegevens vinden van de koperscoach van uw locatie:
Koperscoaches

De medewerkers van de Kavelwinkel spreken hun waardering uit voor de fijne samenwerking en de mooie woningen die de zelfbouwers tot stand hebben gebracht in alle stadsdelen van Den Haag. Voor diegenen die nog hard aan het werk zijn: succes met de bouw van uw droomwoning en veel woonplezier!

Gepubliceerd: 
05 september 2019
Laatste wijziging: 
09 oktober 2019