Nieuwsbericht

Kom naar de Bouwgroep Borrel 16 oktober

Gepubliceerd: 
01 oktober 2018
Laatste wijziging: 
01 oktober 2018

Interesse in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)? Of bent u als bouwgroep op zoek naar een bouwlocatie of andere leden? Kom dan naar de derde Bouwgroep Borrel van de Kavelwinkel op dinsdag 16 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in de pop-up store 'Hou van je huis' (Fluwelen Burgwal 4). En laat u informeren over de vele mogelijkheden van samen bouwen in Den Haag.

Op de borrel wordt een deel van de pop-up store gereserveerd speciaal voor het ontmoeten en uitwisselen van ideeën en informatie tussen de groepen en de individuele geïnteresseerden. Op deze manier wil de gemeente Den Haag de geïnteresseerden een kans bieden om zich bij een bouwgroep aan te melden. Ook zijn de koperscoaches van de bouwgroep locaties aanwezig.

De bouwgroeplocaties die binnenkort in de verkoop komen zijn ‘Albatros kavel 85’ in Deelplan 20 te Ypenburg; De Trekvlietzone in de Binckhorst en blok E in de Petroleumhaven. Bent u geïnteresseerd in één van deze projecten maar heeft u nog geen bouwgroep? Dan bent u van harte welkom. Heeft u een bouwgroep, maar zoekt u nog leden? Dan biedt deze avond u een uitstekende podium om leden te werven!

Meld u aan

Wilt u komen? Dan is aanmelden verplicht. Dit kan tot en met woensdag 10 oktober 2018 via een mail aan kavelwinkel@denhaag.nl. Geef aan met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Zonder aanmelding is het niet mogelijk om deel te nemen aan de borrel.

Klik op de afbeelding om de voorlichtingsfilm over Bouwgroepen te bekijken

Voordelen samen bouwen

Een bouwgroep betekent niet dat u een gezamenlijke woonkamer krijgt en samen moet gaan leven. Het gaat om het met alle kopers samen ontwikkelen en gelijktijdig bouwen. Dit heeft veel voordelen. Door bijvoorbeeld de schaalvoordelen kunt u veel geld besparen. Terwijl u toch uw eigen woning bouwt. En ook heel prettig: u bouwt alvast een goed contact op met uw buren. Oftewel, bouwen met een bouwgroep: doe het zelf, doe het samen.

Gepubliceerd: 
01 oktober 2018
Laatste wijziging: 
01 oktober 2018