Nieuwsbericht

Kom naar de Bouwgroep Borrel op 28 november

Gepubliceerd: 
02 november 2017
Laatste wijziging: 
09 november 2017

Interesse in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)? Of bent u als bouwgroep op zoek naar een bouwlocatie of andere leden? Kom dan naar de tweede Bouwgroep Borrel van de Kavelwinkel op dinsdag 28 november van 19.00 tot 21.00 uur in het Hofhouse (Rijnstraat 10). En laat u informeren over de vele mogelijkheden van samen bouwen in Den Haag.

Op de borrel wordt een deel van het Hofhouse gereserveerd speciaal voor het ontmoeten en uitwisselen van ideeën en informatie tussen de groepen en de individuele geïnteresseerden. Op deze manier wil de gemeente Den Haag de geïnteresseerden een kans bieden om zich bij een bouwgroep aan te melden. Ook zijn de koperscoaches van de bouwgroep locaties aanwezig alsook ervaringsdeskundigen die via een bouwgroep hebben gebouwd of bezig zijn met de realisatie van de woningen. Bovendien geeft ter inspiratie de bouwgroep Schipluiden uit Delft een korte presentatie.

Klik op de afbeelding om het filmpje over de Bouwgroep Borrel te bekijken

Voordelen samen bouwen

Een bouwgroep betekent niet dat u een gezamenlijke woonkamer krijgt en samen moet gaan leven. Het gaat om het met alle kopers samen ontwikkelen en gelijktijdig bouwen. Dit heeft veel voordelen. Door bijvoorbeeld de schaalvoordelen kunt u veel geld besparen. Terwijl u toch uw eigen woning bouwt. En ook heel prettig: u bouwt alvast een goed contact op met uw buren. Oftewel, bouwen met een bouwgroep: doe het zelf, doe het samen.

Klik op de afbeelding om de voorlichtingsfilm over Bouwgroepen te bekijken

Locaties in verkoop

De bouwgroepkavels die de komende tijd in de verkoop gaan zijn de Trekvlietzone (Binckhorst), de Wijhestraat (Escamp) en Petroleumhaven (Laak). Zorg dat u daarvoor op tijd bent met het registreren van de bouwgroep. Heeft u interesse in één van deze locaties en/of bent u op zoek naar een bouwgroep? Kom dan 28 november van 19.00 tot 21.00 uur naar de Bouwgroep Borrel in het Hofhouse aan de Rijnstraat 10!

Meld u aan

Wilt u komen? Dan is aanmelden verplicht. Dit kan tot en met 24 november 17.00 uur via een mail aan kavelwinkel@denhaag.nl. Geef aan met hoeveel personen u aanwezig zult zijn, zonder aanmelding is het niet mogelijk om deel te nemen aan de borrel. De borrel is alleen bedoeld voor particulieren die zelf willen bouwen. 

Gepubliceerd: 
02 november 2017
Laatste wijziging: 
09 november 2017