Nieuwsbericht

Kom naar de Bouwgroep Borrel op 29 augustus

Gepubliceerd: 
27 juli 2017
Laatste wijziging: 
07 augustus 2017

De Kavelwinkel organiseert dinsdag 29 augustus van 19.00 tot 21.00 uur de eerste Bouwgroep Borrel in het Hofhouse (Rijnstraat 10). Op de borrel kunnen bouwgroepen en individuen geïnteresseerd in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) informatie krijgen, zich aansluiten bij een bouwgroep of een bouwgroep oprichten.

Op de borrel wordt een deel van het Hofhouse gereserveerd speciaal voor het ontmoeten en uitwisselen van ideeën en informatie tussen de groepen en de individuele geïnteresseerden. Op deze manier wil de gemeente Den Haag de geïnteresseerden een kans bieden om zich bij een bouwgroep aan te melden. Ook zijn de koperscoaches van de bouwgroep locaties aanwezig alsook ervaringsdeskundige die via een bouwgroep hebben gebouwd of bezig zijn met de realisatie van de woningen.

Voordelen samen bouwen

Een bouwgroep betekent niet dat u een gezamenlijke woonkamer krijgt en samen moet gaan leven. Het gaat om het met alle kopers samen ontwikkelen en gelijktijdig bouwen. Dit heeft veel voordelen. Door bijvoorbeeld de schaalvoordelen kunt u veel geld besparen. Terwijl u toch uw eigen woning bouwt.  En ook heel prettig: u bouwt alvast een goed contact op met uw buren.  Oftewel, bouwen met een bouwgroep: doe het zelf, doe het samen.

Locaties in verkoop

De eerste bouwgroepkavels die in de verkoop gaan zijn Albatros 48 (Ypenburg) en Goudsmidsgaarde (Escamp). Zorg dat u daarvoor op tijd bent met het registreren van de bouwgroep. Heeft u interesse in één van deze locaties en/of bent u op zoek naar een bouwgroep? Kom dan 29 augustus van 19.00 tot 21.00 uur naar de Bouwgroep Borrel in het HOFHOUSE aan de Rijnstraat 10 in Den Haag.

Wilt u komen? Dan is aanmelden verplicht. Dit kan tot 25 augustus 17.00 uur via een mail aan kavelwinkel@denhaag.nl.

Gepubliceerd: 
27 juli 2017
Laatste wijziging: 
07 augustus 2017