Nieuwsbericht

Reserveer uw plek in de Hoge Vrijheid

Gepubliceerd: 
24 oktober 2019
Laatste wijziging: 
12 november 2019

Aan de Petroleumhaven in Den Haag komt Hoge Vrijheid, een spectaculaire woontoren van 70 meter hoog. U bepaalt zelf uw uitzicht, de indeling van uw woning en de gevel. Dit bijzondere kavelproject is een project van Vink Bouw in samenwerking met Open Development. Ze maakten eerder het winnende ontwerp ervoor van de wedstrijd ‘Bouwen Op Elkaar’ van de gemeente Den Haag.

Artist impressie Hoge Vrijheid
Artist impressie Hoge Vrijheid

Wanneer u voor 17 november uw plek in de toren reserveert en u wordt ingeloot, dan doet u mee om het gebouw definitief te maken. Samen met de architect bepaalt u de precieze indeling van uw woning, vervolgens de gevelmaterialen, de kozijnen en de afwerking. Tot slot bepaalt u samen met uw buren de collectieve ruimtes, zoals een gezamenlijk dakterras! Dat geeft u de invloed van een medeopdrachtgever. De koopprijzen zijn vanaf € 215.000,-.

Duurzaam wonen
Hoge Vrijheid wordt ook nog eens zeer duurzaam. Daardoor kunt u tot wel € 15.000,- extra bijfinancieren! Verder kunt u rekenen op zeer lage woonlasten. De woontoren telt 23 verdiepingen, een eigen parkeergarage en fietsenstalling. Er zijn Kadewoningen (ruime gezins- of woonwerkwoningen met meerdere verdiepingen), appartementen (2-, 3- en 4-kamerwoningen, in meerdere indelingen) en bovenop de toren komen bijzondere Kroonwoningen waar u maximale invloed heeft.

Meer informatie
De Reserveringstermijn loopt van 2 tot en met 17 november 2019.
Kijk op www.hogevrijheid.nl voor meer informatie.

Uitzicht vanaf woontoren Hoge Vrijheid
Uitzicht vanaf woontoren Hoge Vrijheid
Gepubliceerd: 
24 oktober 2019
Laatste wijziging: 
12 november 2019