Nieuwsbericht

Start verkoop Petroleumhaven Oost kaveltype C op 17 september

Gepubliceerd: 
13 augustus 2019
Laatste wijziging: 
16 september 2019

Op 17 september as. is de inschrijving voor 14 zelfbouwkavels voor grote woonwerkwoningen aan de Petroleumhaven Oost (kaveltype C). Ideaal voor ondernemers die boven hun bedrijf willen wonen. De kavelprijs is vanaf € 192.250.

De Petroleumhaven is een stoer stukje voormalig havengebied dat gaat veranderen in een hip woon- en werkgebied. Uw woonwerkwoning van maximaal vier lagen is dan ook mooi gelegen aan de haven. Op de begane grond is er plek voor bedrijfsruimte in de categorie dienstverlening of kleinschalige bedrijven.

Voorbeeldwoningen
Bij de gemeente koopt u de grond. Het ontwerp en de indeling van uw bedrijfswoning bepaalt u helemaal zelf! Zo staan op de website speciaal ter inspiratie voor de kavels type C ontwerpen van voorbeeldwoningen die op deze kavels mogelijk gebouwd kunnen worden. De ontwerpen zijn gemaakt door verschillende architecten op verzoek van de gemeente. Ook staat bij ieder huis een bouwprijs genoemd. Uiteraard bent u niet verplicht 1 van deze ontwerpen te kiezen.

Bekijk hier de pagina met de voorbeeldwoningen

Inschrijving 17 september
Op dinsdag 17 september as. kunt u zich inschrijven voor een kavel op deze locatie. Het inschrijfformulier staat die dag van 9.00 tot 24.00 uur op de website www.ikbouwindenhaag.nl. Er is slechts één inschrijving per huishouden toegestaan. Vervolgens loot de notaris onder alle geldige inschrijvers de volgorde waarop de kavels mogen worden geopteerd. Uiterlijk vrijdag 20 september as. wordt de uitslag van de loting per e-mail aan de inschrijvers bekendgemaakt.

Meer informatie over deze manier van inschrijven leest u op Hoe werkt het inschrijven voor een kavel?

Meer weten?
Meer informatie over de kavels aan de Petroleumhaven Oost vindt u op de internetpagina 'Petroleumhaven Oost'

Gepubliceerd: 
13 augustus 2019
Laatste wijziging: 
16 september 2019