Nieuwsbericht

Uw eigen appartement in Deelplan 20? Registreer uw bouwgroep!

Gepubliceerd: 
05 november 2018
Laatste wijziging: 
06 november 2018

In Deelplan 20 (Ypenburg) is nog 1 kavel beschikbaar voor een bouwgroep. Op deze kavel, Albatros 85, is ruimte voor een appartementencomplex met maximaal 12 woningen. Om in aanmerking te komen voor deze locatie, dient uw bouwgroep geregistreerd te zijn. Registreren kan tot en met 11 januari 2019.

Kavel Albatros 85
Sfeervol wonen dichtbij groen, water en stad. Aan de rand van Ypenburg ligt Deelplan 20, pal achter het Hofbad en vlakbij een plas, nabij uitvalswegen en dichtbij alle voorzieningen. Een mooie plek waar uw persoonlijke woonwensen in uw eigen woning kunnen worden toegepast. Want ook al bouwt u samen, uw woning is uniek!

Registreer uw bouwgroep
De gemeente vindt het belangrijk dat bouwgroepen met een gezamenlijke woonwens aan bod komen. Daarom is besloten een registratiesysteem te hanteren. Om in aanmerking te komen voor deze locatie voor collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO), dient uw bouwgroep te zijn geregistreerd. Uw bouwgroep moet minimaal uit 4 leden bestaan om zich te kunnen registreren. Registreren kan tot en met 11 januari 2019.

Meer informatie
Meer informatie over de kavel Albatros 85 en Deelplan 20, leest u op de pagina 'Kavels Ypenburg Deelplan 20'. Wilt u meer informatie over de werkwijze en voorwaarden rondom het inschrijven van uw bouwgroep, kijk dan op de pagina 'Bouwgroepen Den Haag'.

Klik hieronder op de afbeelding en bekijk de voorlichtingsfilm bouwgroepen.

Voorlichtingsfilm bouwgroepen
Voorlichtingsfilm bouwgroepen
Gepubliceerd: 
05 november 2018
Laatste wijziging: 
06 november 2018