Bouwgroep zoekt leden

Bent u een geregistreerde bouwgroep en zoekt u leden? Of bent u geïnteresseerd in een bouwgroep? Hier vindt u bouwgroepen die zich willen inschrijven op een locatie of al een locatie hebben.

Als een bouwgroep zich wil registeren moet de groep uit minimaal vier leden bestaan. Om te kunnen inschrijven voor een locatie moet de bouwgroep uit minimaal 70% van de benodigde deelnemers bestaan. De bouwgroep is zelf verantwoordelijk voor de vorming van een groep. De gemeente Den Haag wil de bouwgroepen wel een handje helpen, door geïnteresseerde en bouwgroepen bij elkaar te brengen. Hieronder zijn de geregistreerde bouwgroepen weergeven en stellen zich kort voor. 

Bouwgroep Goudwonen zoekt leden!

Bouwgroep 'Goudwonen' heeft een optie op de kavels aan de Goudsmidsgaarde en wil hier 10 mooie en ruime eengezinswoningen realiseren. Kijk voor meer informatie op 'Goudwonen zoekt leden!'

Meer informatie

Op de Facebookpagina ‘Bouwgroepen in Den Haag’ kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden van samen bouwen. De Kavelwinkel deelt erop haar kennis en de nieuwste kavels of kluslocaties voor bouwgroepen. Ook kunt u er andere zelfbouwers ontmoeten, bouwgroepen vormen en ideeën uitwisselen.

De website www.zelfbouwinnederland.nl is tevens een platform waar zelfbouwers en groepen elkaar kunnen ontmoeten. Zoekt u naar een bouwgroeplocatie, een bouwgroep of wilt u zich profileren met uw bouwgroep? Kijk dan op deze site.

Centrum Groepswonen is een nieuwe Haagse organisatie, met de ambitie om de spin in het web te worden op het gebied van groepswonen. Centrum Groepswonen doet zo veel mogelijk om het groepswonen bekendheid te geven, te faciliteren en verder te ontwikkelen. Voor meer informatie kijk op de website www.centrumgroepswonen.nl.