Bouwgroep zoekt leden

Bent u een geregistreerde bouwgroep en zoekt u leden? Of bent u geïnteresseerd in een bouwgroep? Hier vindt u bouwgroepen die zich willen inschrijven op een locatie of al een locatie hebben.

Als een bouwgroep zich wil registeren moet de groep uit minimaal vier leden bestaan. Om te kunnen inschrijven voor een locatie moet de bouwgroep uit minimaal 70% van de benodigde deelnemers bestaan. De bouwgroep is zelf verantwoordelijk voor de vorming van een groep. De gemeente Den Haag wil de bouwgroepen wel een handje helpen, door geïnteresseerde en bouwgroepen bij elkaar te brengen. Op dit moment is er 1 geregistreerde bouwgroep die nog leden zoekt; Bouwgroep Snouckaert.

Hieronder de oproep van Bouwgroep Snouckaert: 

"De Binckhorst ondergaat een ware metamorfose. Dit gebied verandert in sneltreinvaart van een industrieel bedrijventerrein naar een bruisend centrum voor wonen en werken. In dit gebied aan de waterkant van de Trekvliet willen wij appartementen bouwen. Heb je ook zin om in dit 'nieuwe' Den Haag te wonen met een rijke historie? Dan horen wij het graag. Wij zijn nog op zoek naar deelnemers voor onze bouwgroep om op deze unieke locatie te bouwen. Ga naar onze site en kijk of dit iets voor je is; Bouwgroep Snouckaert
Wij hebben nog geen optie op een van de bouwgroepkavels. Deze zijn nog niet in verkoop gegaan".

Bouwgroep Snouckaert
Bouwgroep Snouckaert

Meer informatie

Op de Facebookpagina ‘Bouwgroepen in Den Haag’ kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden van samen bouwen. De Kavelwinkel deelt erop haar kennis en de nieuwste kavels of kluslocaties voor bouwgroepen. Ook kunt u er andere zelfbouwers ontmoeten, bouwgroepen vormen en ideeën uitwisselen.

De website www.zelfbouwinnederland.nl is tevens een platform waar zelfbouwers en groepen elkaar kunnen ontmoeten. Zoekt u naar een bouwgroeplocatie, een bouwgroep of wilt u zich profileren met uw bouwgroep? Kijk dan op deze site.

Centrum Groepswonen is een nieuwe Haagse organisatie, met de ambitie om de spin in het web te worden op het gebied van groepswonen. Centrum Groepswonen doet zo veel mogelijk om het groepswonen bekendheid te geven, te faciliteren en verder te ontwikkelen. Voor meer informatie kijk op de website www.centrumgroepswonen.nl.