Bouwgroep zoekt leden

Bent u een geregistreerde bouwgroep en zoekt u leden? Of bent u geïnteresseerd in een bouwgroep? Hier vindt u bouwgroepen die zich willen inschrijven op een locatie of al een locatie hebben.

Als een bouwgroep zich wil registeren moet de groep uit minimaal vier leden bestaan. Om te kunnen inschrijven voor een locatie moet de bouwgroep uit minimaal 70% van de benodigde deelnemers bestaan. De bouwgroep is zelf verantwoordelijk voor de vorming van een groep. De gemeente Den Haag wil de bouwgroepen wel een handje helpen, door geïnteresseerde en bouwgroepen bij elkaar te brengen. Heeft u belangstelling om te bouwen met een groep, maar heeft u zelf nog geen groep? Dan kunt u onderstaande groepen benaderen. Let wel, deze groepen hebben nog geen bouwkavel. Zij kunnen uiteraard wel inschrijven voor een bouwgroepkavel zodra er een geschikte locatie in verkoop komt.

Geregistreerde bouwgroepen op zoek naar leden

Geregistreerde bouwgroepen op zoek naar leden
Naam bouwgroep Contactpersoon Contactgegevens Interesse in locatie(s)
phi H. Babayigit hurseven78@hotmail.com Petroleumhaven-oost
Meergeneratie Wonen voor Hagenaars R. Samadhan info@woonconsultancy.nl -
Ons Hof T. Guirten th.guirten@ziggo.nl -
Bouwgroep Snouckaert R. Bouquet snouckaert.weebly.com Trekvlietzone
Warehouse A. van Veen ashavveen@gmail.com Trekvlietzone en Petroleumhaven
Generatiewonen in Gemeenschap* F. van Leeuwen fonsvanl@gmail.com Trekvlietzone
Naaste Buren Den Haag J. Verschoor judyv@home.nl Trekvlietzone en Petroleumhaven

* De bouwgroep Generatiewonen wil graag woningen realiseren voor personen van verschillende leeftijden en gezinssamenstelling. In dit project kan men flexibel wonen en werken. De opzet is die van een COHAB. Dat wil zeggen privéruimtes met hoogwaardige gemeenschappelijke keuken, bibliotheek, woonkamer, opslag etc. Badkamer, sanitair zijn privé, in combinatie met comfortabele woonruimtes. Verder streeft de woongroep naar een modulaire bouwstructuur waardoor ruimtes zowel verticaal als horizontaal gekoppeld en ontkoppeld kunnen worden, zonder verbouwing en zonder kosten.

Meer informatie

Op de Facebookpagina ‘Bouwgroepen in Den Haag’ kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden van samen bouwen. De Kavelwinkel deelt erop haar kennis en de nieuwste kavels of kluslocaties voor bouwgroepen. Ook kunt u er andere zelfbouwers ontmoeten, bouwgroepen vormen en ideeën uitwisselen.

De website www.zelfbouwinnederland.nl is tevens een platform waar zelfbouwers en groepen elkaar kunnen ontmoeten. Zoekt u naar een bouwgroeplocatie, een bouwgroep of wilt u zich profileren met uw bouwgroep? Kijk dan op deze site.

Centrum Groepswonen is een nieuwe Haagse organisatie, met de ambitie om de spin in het web te worden op het gebied van groepswonen. Centrum Groepswonen doet zo veel mogelijk om het groepswonen bekendheid te geven, te faciliteren en verder te ontwikkelen. Voor meer informatie kijk op de website www.centrumgroepswonen.nl.