Bouwgroepbijeenkomsten

De gemeente organiseert regelmatig bijeenkomsten/borrels voor bouwgroepen. Hier kunnen bouwgroepen en individuen die geïnteresseerd zijn in samen bouwen informatie krijgen, zich aansluiten bij een bouwgroep of een bouwgroep oprichten.

Tijdens deze borrels wordt er informatie verstrekt over het aanbod van CPO-locaties in Den Haag. Ook zijn er koperscoaches van de gemeente aanwezig om vragen te beantwoorden. De datum van de bijeenkomst/borrel wordt gecommuniceerd via de website www.ikbouwindenhaag.nl, de digitale nieuwsbrief en op Facebook

De eerstvolgende bouwgroep borrel vindt plaats op dinsdag 28 november 2017 tussen 19.00 en 21.00 uur in het Hofhouse (naast Centraal Sation). Hier krijgt u ook meer informatie over de eerste bouwgroepkavels die in verkoop gaan in de Trekvlietzone, de Wijhestraat en de Petroleumhaven. De borrel is alleen bedoeld voor particulieren die zelf willen bouwen. 

Aanmelden

U bent van harte welkom. Graag wel even aanmelden door een mail te sturen naar: kavelwinkel@denhaag.nl. Aanmelden kan tot 24 november. Geef in de mail aan met hoeveel personen u komt. Zonder aanmelding is het niet mogelijk om deel te nemen aan deze borrel.

Klik op de afbeelding om het filmpje over de Bouwgroep Borrel te bekijken
Klik op de afbeelding om het filmpje over de Bouwgroep Borrel te bekijken