Bouwgroepbijeenkomsten

De gemeente organiseert regelmatig bijeenkomsten voor bouwgroepen. Hier kunnen bouwgroepen en individuen die geïnteresseerd zijn in samen bouwen informatie krijgen, zich aansluiten bij een bouwgroep of een bouwgroep oprichten. De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland op dinsdag 16 oktober 2018.

Kom dan naar de derde Bouwgroep Borrel van de Kavelwinkel op dinsdag 16 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in de pop-up store 'Hou van je huis' (Fluwelen Burgwal 4). En laat u informeren over de vele mogelijkheden van samen bouwen in Den Haag.

Op de borrel wordt een deel van de pop-up store gereserveerd speciaal voor het ontmoeten en uitwisselen van ideeën en informatie tussen de groepen en de individuele geïnteresseerden. Op deze manier wil de gemeente Den Haag de geïnteresseerden een kans bieden om zich bij een bouwgroep aan te melden. Ook zijn de koperscoaches van de bouwgroep locaties aanwezig.

De bouwgroeplocaties die binnenkort in de verkoop komen zijn ‘Albatros kavel 85’ in Deelplan 20 te Ypenburg; De Trekvlietzone in de Binckhorst en blok E in de Petroleumhaven. Bent u geïnteresseerd in één van deze projecten maar heeft u nog geen bouwgroep? Dan bent u van harte welkom. Heeft u een bouwgroep, maar zoekt u nog leden? Dan biedt deze avond u een uitstekende podium om leden te werven!

Meld u aan

Wilt u komen? Dan is aanmelden verplicht. Dit kan tot en met woensdag 10 oktober 2018 via een mail aan kavelwinkel@denhaag.nl. Geef aan met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Zonder aanmelding is het niet mogelijk om deel te nemen aan de borrel.

Klik op de afbeelding om het filmpje over de Bouwgroep Borrel te bekijken
Klik op de afbeelding om het filmpje over de Bouwgroep Borrel te bekijken