Bezoek de Kavelwinkel

De Kavelwinkel in het stadhuis is het centrale adres van de gemeente voor al uw vragen over particuliere bouwkavels en klushuizen in Den Haag. U kunt spontaan of op afspraak langskomen.

De Kavelwinkel is gevestigd in het atrium van het stadhuis, Spui 70 Den Haag. Telefoon: (070) 752 84 24, bereikbaar tijdens openingstijden. E-mail: kavelwinkel@denhaag.nl

Openingstijden Kavelwinkel:

 • Vrije inloop tijdens de reguliere openingstijden op maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur, woensdag gesloten
 • Telefonische bereikbaarheid via het telefoonnummer (070) 752 84 24 tijdens de reguliere openingstijden
 • Op afspraak: dit kan op maandag t/m vrijdag. Een afspraak maken kan via (070) 752 84 24

     Aangepaste openingstijden in de zomervakantie
     De Kavelwinkel is in de zomervakantie van 22 juli tot en met 30 augustus alleen geopend op maandag en dinsdag van 11.00 tot 16.00 uur. Op woensdag, donderdag en vrijdag is de winkel gesloten. In deze periode worden opties alleen uitgegeven op maandag en dinsdag tussen 11.00 en 16.00 uur. Op afspraak kunnen kopers buiten de openingstijden wel de reserveringsovereenkomst afgeven in de Kavelwinkel. Voor overige vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen met uw koperscoach.

     Internet

      • Op www.ikbouwindenhaag.nl vindt u alle informatie over de uitgifte van kavels en verkoop van kluswoningen aan particulieren.
      • Op wwww.zelfbouwinnederland.nl kunt u contact leggen met andere personen en organisaties die hun eigen woning willen bouwen of u hierbij kunnen helpen.
       Het team van de Kavelwinkel
       Het team van de Kavelwinkel