Zelfbouw

Uw eigen droomhuis (laten) bouwen. Of een bestaand pand kopen en opknappen. Helemaal zoals u wilt. Dat kan met zelfbouw. De gemeente Den Haag brengt hiervoor geregeld kavels en klushuizen in de verkoop.

De kavels en klushuizen verkoopt de gemeente Den Haag tegen aantrekkelijke prijzen met weinig bouwregels en veel mogelijkheden. U krijgt zo een ideale kans voor het (ver)bouwen van een huis waarbij uw woonwensen centraal staan.

Inmiddels hebben al honderden Hagenaars zo hun eigen droomhuis gebouwd op hun eigen stukje Den Haag. Bekijk hier een film (9.05 minuten) over een aantal Haagse zelfbouwers die u voor gingen.

Bouw uw eigen droomhuis (YouTube-kanaal van de Gemeente)

Bekijk de film (9:05 minuten) door op de afbeelding te klikken
Bekijk de film (9:05 minuten) door op de afbeelding te klikken

Veelzijdig aanbod

U kunt kiezen uit een veelzijdig aanbod verspreid over diverse locaties in de stad met verschillende prijscategorieën. Zo is er voor ieder wat wils.

  • Van villa en eengezinswoning tot appartement en klushuis.
  • Voor particulieren, alleen of in collectief.

Welke kavels en klushuizen er zijn, kunt u vinden in de rubriek Aanbod.

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in het aanbod van kavels en klushuizen van de gemeente Den Haag? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Kavels en Klushuizen

Nieuwe locaties

Over de geschiktheid en invulling van nieuwe zelfbouwlocaties kunnen omwonenden en geïnteresseerden meepraten. Kijk voor meer informatie hierover in de rubriek Werkwijze meedenken. Daar kunt u ook lezen wanneer de start verkoop van zo’n locatie wordt verwacht.

Kavelwinkel

In het Atrium van het stadhuis is de Kavelwinkel gevestigd. Hier kunt u meer informatie krijgen over alle kavels en klushuizen die te koop zijn in Den Haag. Ook is meer informatie te vinden over zelfbouw in Den Haag in de brochure ‘Kavels en Klushuizen te koop in 2017’. Naast het toekomstige aanbod kavels en klushuizen vindt u hier ook meer informatie over zelfbouw in Den Haag en alles wat daarbij komt kijken. Kijk voor openingstijden op: Bezoek de Kavelwinkel.


Zelfbouw in Den Haag
Zelfbouw in Den Haag